Субота
18.05.2024
08:46
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів
Романівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з метою виявлення творчо обдарованих дітей з функціональними обмеженнями, сприянню їх творчому зростанню та приверненні уваги громадськості до проблем дітей з функціональними обмеженнями з 16 березня по 15 квітня 2015 року проводить етап конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші». Учасники конкурсу: діти з функціональними обмеженнями віком від 6 до 17 років, які мають не менш як дві художні роботи в жанрах декоративно-прикладного ужиткового, образотворчого мистецтва ( малюнки, вишивки, різьба по дереву, тощо). Шановні діти, чекаємо Ваших робіт до 15 квітня 2015 року за адресою: смт.Романів, вул..50 років Жовтня,2, ІІІ поверх, 316 кабінет, телефон для довідок – 22618.
Просмотров: 424 | Дата: 31.03.2015

Туберкульоз в Україні, як і в багатьох країнах світу, є однією з найпоширеніших інфекційних хвороб, що набула характеру епідемії. Від туберкульозу в світі помирає набагато більше хворих, ніж від усіх інших хвороб. Стрімке зростання захворювання на туберкульоз останніми роками в Україні призвело до того, що все частіше виявляють важкі, занедбані форми туберкульозу. Проблема туберкульозу стає ще гострішою через поширення серед населення ВІЛ-інфекції та СНІДу, наркоманії, при яких туберкульоз виявляють у 2-3 рази частіше ніж за звичайних умов.

Туберкульоз - інфекційне захворювання, що спричинюється мікобактеріями туберкульозу (паличкою Коха). На туберкульоз хворіють незалежно від статі, віку, національної приналежності чи соціального становища. Проте переважно на нього хворіють алкоголіки, наркомани, безпритульні або найбідніші лю ... Читати далі »

Просмотров: 429 | Дата: 24.03.2015

Ксенофобія - це негативне, емоційно насичене ставлення суб'єкту до певних людських спільнот та їх окремих представників – «чужинців», «інших», «не наших». Вона виявляється у відповідних соціальних установках суб'єкта, забобонах і упередженнях, соціальних стереотипах, а також у його світогляді в цілому.

         У сучасному світі ксенофобія є як соціальною, так і політичною проблемою. Кількість іноземців в Україні постійно зростає. Сам факт проживання іноземців в будь-якій державі ... Читати далі »

Просмотров: 494 | Дата: 24.03.2015

Кожна дитина хоче жити в сім’ї, відчувати тепло та затишок сімейного оточення. А ми можемо їй у цьому допомогти, взявши дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, на виховання. Як це зробити? Для цього існують певні форми влаштування таких дітей Усиновлення – прийняття усиновлювачем у свою сім’ю дитини на правах дочки чи сина, що здійснене на підставі рішення суду. Усиновлення дитини провадиться в її інтересах для забезпечення стабільних та гармонійних умов її життя. Встановлення опіки та піклування – влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім’ї громадян України, які перебувають, переважно, у сімейних, родинних відносинах з цими дітьми-сиротами або дітьми, позбавленими батьківського піклування, з метою забезпечення їх виховання, освіти, розвитку і захисту їх прав та інтересів. Прийомна сім’я – це сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох ... Читати далі »
Просмотров: 436 | Дата: 11.02.2015

Людина від народження має права і обов’язки, які дозволяють адаптуватися до суспільного життя, долати певні труднощі, змінювати усталений стиль життя, соціалізуватися. Процес адаптації триває у кожного по-різному, адже кожен самостійно визначає пріоритети і реалізує власні здібності, вибирає свою життєву стежину. З метою сприяння у вирішенні даних питань, визначення в подальшому житті, 06 лютого 2015 районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та районним центром зайнятості організовано та проведено круглий стіл на тему: «Підготовка молоді до самостійного життя», учасниками якого були діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування учні старших класів загальноосвітніх закладів райо ... Читати далі »
Просмотров: 394 | Дата: 10.02.2015

22 грудня в Миропільській гімназії відбулося свято до Дня святого Миколая для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей. які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей із малозабезпечених сімей, дітей із Донецької та Луганської областей, дітей, батьки яких беруть безпосередньо участь в антитерористичній операції.  

З побажаннями та новорічними привітаннями до дітей звертались: начальник відділу освіти райдержадміністрації Криворучко А.А., заступник головного лікаря центральної районної ... Читати далі »

Просмотров: 453 | Дата: 06.01.2015

В Україні щороку в тиждень, що включає 10 грудня – проводиться Всеукраїнський тиждень права. Адже саме 10 грудня в світі відзначається День прав людини на честь проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Саме 10 грудня 1948 року Генеральною Асамблеєю ООН прийнято Загальну декларацію прав людини, яка є основою міжнародних стандартів у сфері прав людини. Декларація складається з преамбули і 30 статей. Це, в деякій мірі, конкретизація і розвинення Статуту ООН, згідно з яким держави зобов’язалися співпрацювати «у заохоченні і розвитку поваги до прав людини і основних свобод для всіх, без розрізнення раси, статі, мови, релігії».

... Читати далі »

Просмотров: 539 | Дата: 16.12.2014

Романівським районним центром соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді проведено акцію "Ехо". Мета акції - проведення серед сімей дітей та молоді профілактичної та просвітницької роботи, спрямованої на протидію виникненню і поширенню захворювання на туберкульоз, а також привернення широких кіл громадськості до проблем поширення ВІЛ/СНДу, хвороб, що передаються статевим шляхом, алкоголізму, наркоманії, попередження насильства в сім’ї, правопорушень та злочинності у дитячому та молодіжному середовищі.

... Читати далі »

Просмотров: 448 | Дата: 01.12.2014

Підлітковий період − один із найважчих періодів розвитку особистості, який характеризується потребою у звільненні з-під контролю і опіки дорослих, протестом проти встановлених правил і порядків, спрямованістю до незалежності, самостійності і утвердженні себе як особистості. В цьому віці у 7 разів збільшується кількість негативних вчинків, і у 40 разів зростає кількість невмотивованих вчинків.

Найкриміногеннішим віковим періодом є 16-17 років − у цьому віці підлітками вчиняється до 62 % злочинів від загальної кількості. Разом з цим, немає певних обмежень чи виключень в залежності від соціального статусу неповнолітніх злочинців − ними стають як безпритульні (без батьківської опіки та постійного місця проживання), вихідці із неблагополучних сімей, так і вихідці із цілком педагогічне та матеріально благополучних сімей.

< ... Читати далі »

Просмотров: 895 | Дата: 12.11.2014

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 27 28 »
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024