Субота
18.05.2024
08:46
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Робочими групами у складі працівників районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, службою у справах дітей райдержадміністрації здійснено виїзди в села та селища району з метою інформування населення щодо оформлення субсидій а саме: села Печанівка, Химрич, Вільха, селища Миропіль, Биківка, Романів.

Роботою охоплено сім’ї, які опинилися у складним життєвих обставинах, дитячий будинок сімейного типу, прийомні та опікунські сім’ї.

Паралельно в кризових сім’ях проведено профілактичну роботу щодо ведення здорового способу життя, належної поведінки батьків та дітей, підготовки осель до осінньо-зимового періоду та ін.

Взято участь у засіданні виконавчого комітету Вільшанської сільської ради, на якому розглядалися питання:

Просмотров: 389 | Дата: 14.09.2015

Основними причинами вчинення злочинів неповнолітніми є відсутність батьківського нагляду, недостатній виховний вплив з їх боку, скрутне матеріальне становище батьків.

Чинне законодавство передбачає, що кримінальній відповідальності та покаранню підлягають особи, яким до скоєння злочину виповнилось 16 років (ст. 22 КК України). Лише з ... Читати далі »

Просмотров: 391 | Дата: 14.09.2015

У п'ятницю, на базі кримінально-виконавчої інспекції, спеціалісти районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провели соціально-профілактичну роботу з особами, які відбувають покарання не пов'язані з позбавленням волі.

 В ході роботи обговорено такі питання як: причини, що спонукають людей до вчинення злочинів та правопорушень, профілактика алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління, про зайнятість осіб та необхідність здобуття професії. Розповсюджено інформаційну продукцію у вигляді буклетів, брошур та листівок.

Просмотров: 339 | Дата: 14.09.2015

Міністерство соціальної політики України  відповідно до рішення Глави Адміністрації Президента України від 27.03.2015 № 02-01/1451, а також враховуючи багаторічний досвід роботи Центру «Ла Страда-Україна» в організації діяльності «гарячих ліній», підтримує діяльність Національної дитячої «гарячої лінії» Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда-Україна».

Успішна робота зазначеної «гарячої лінії» дозволить забезпечити оперативне реагування на порушення прав дітей, випадки насильства щодо дітей, надання невідкладної психологічної допомоги та інших послуг.

У зв&rs ... Читати далі »

Просмотров: 341 | Дата: 13.08.2015

    14 липня 2015 року працівниками районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в рамках діяльності Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи, здійснено виїзд в с. Печанівка.

    Під час візиту, директор РЦ СССДМ Левкович Г.М., начальник відділу соціальної роботи РЦ СССДМ Ліхова І.П., головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації спільно з головою Печанівської сільської ради Лаврінчуком В.І. обговорили питання соціальної підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та які проживають на території Печанівської сільської ради.

... Читати далі »

Просмотров: 374 | Дата: 15.07.2015

   14.07.2015 року районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та взято участь у  нараді щодо  соціальної підтримки учасників антитерористичної операції в Романівському районі.

   Очолювали нараду голова райдержадміністрації Капінус О.Г., заступник голови районної ради Ходюк В.І., запрошені: заступники голови, керівник апарату, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ, організацій, підприємств району, приватні підприємці.

  ... Читати далі »

Просмотров: 538 | Дата: 15.07.2015

Районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з службою у справах дітей райдержадміністрації 28.06.2015 року організовано і проведено до Дня молоді конкурс дитячих візочків «Моя маленька Україна», мета якого популяризація сімейних, національних свят, традицій, організації змістовного дозвілля, зміцнення інституту сім’ї, сімейних форм виховання дітей.

         У конкурсі взяло участь 12 молодих сімей з дітками.

Звичайно, нелегко  було визначити переможців конкурсу, адже в кожну  роботу вкладено часточку душі та любові, натхнення, родинного колориту. Журі враховувала оригінальність, цілісність образу, художнє оформлення, креативний підхід, національний колорит композицій.

За результатами журі  І місце  та СУПЕРПРИЗ дитячий велосипедик отримала сім’я Петлевич: мама Тетяна Юріївна з синочком Іллею 2 рочки, їх композиція «З Україною у се ... Читати далі »

Просмотров: 366 | Дата: 30.06.2015

   

   Літо - пора канікул, веселощів і безтурботності для дітей. Також, - це пора підвищеної небезпеки, адже саме влітку діти мають багато вільного часу, менше контролю з боку дорослих та безліч можливостей для прояву фантазії, винахідливості, задоволення своєї допитливості.

      З метою профілактики нещасних випадків, бездоглядності та інших негативних явищ у дитячому середовищі у період літнього відпочинку, спеціалістами районного центру соціальних ... Читати далі »

Просмотров: 383 | Дата: 16.06.2015

 

  Напередодні закінчення навчального року і вступу випускників в самостійне життя відбулася зустріч керівництва районної державної адміністрації, районної ради та начальників відповідних відділів, служб райдержадміністрації з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування – випускниками 11 класів та їх піклувальниками.

     У цьому році випускників  даної категорії  четверо: Заєць Вікторія та Слінчук Світлана з смт.Романів, Костюк Лариса з смт.Миропіль та Стаховський Олександ ... Читати далі »

Просмотров: 391 | Дата: 18.05.2015

 

Романівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів традиційний конкурс творчості для дітей з функціональними обмеженнями «Повір у себе, і в тебе повірять інші». З кожним роком у цьому заході беруть участь усе більше і більше дітей даної категорії. Конкурс сприяє здійсненню мрій дітей, виконанню бодай маленьких їх бажань. Ми впевнені, що діти цього заслуговують, бо вин ... Читати далі »

Просмотров: 368 | Дата: 20.04.2015

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 27 28 »
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024