П`ятниця
26.04.2024
09:42
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Листопад » 30
    26 листопада 2010 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Мілінчук А.А. відбулося засідання координаційної ради з питань соціальної роботи із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах.
    На нараді членами координаційної ради розглядалися питання: про хід виконання Порядку взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах управлінням праці та соціального захисту населення та відділом освіти райдержадміністрації, також внесення змін до Місцевого банку даних сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
   Заступник ... Читати далі »
Просмотров: 478 | Дата: 30.11.2010

     Самотні дитячі очі щоранку відкриваються з надією, що саме сьогодні, в цю-таки мить побачать найдорожчих у світі людей – маму й тата. Нарешті матуся поцілує, а тато навчить ганяти на велосипеді. І більше ніколи не доведеться стояти в черзі за порцією каші, бавитися старенькими іграшками та засинати в сльозах. І можна буде гордо казатиме всім: «У мене є сім’я!».
     Проблема дитячого сирітства з кожним днем стає все більш актуальною і болючішою темою для нашого суспільства. Очевидним фактом є те, що переважна більшість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, виховується в інтернатних закладах. Діти в них, як правило, істотно відрізняються від тих, які виховуються в сім’ях, тим, що вони недоотримують батьківського тепла, любові, ласки та доброти. Адже все це конче необхідно для гармонійного зростання всебічно розвинутої, духовної та морально стійко ... Читати далі »

Просмотров: 534 | Дата: 30.11.2010

     Ми всі мріємо, щоб наші діти росли в сім’ї, де панує любов та злагода. Батьки люблять своїх дітей, бо тільки завдяки батьківській любові діти почувають себе захищеними від усіх негараздів життя. В сім’ї тебе приймають та люблять таким, яким ти є. Ми, дорослі, часто згадуємо своє дитинство.
     А чи хоче хтось із нас повернутися у дитинство? В період повної, безмежної залежності від дорослих, знову відчути свої дитячі страхи, свою невпевненість, а головне безпорадність. Навіть коли діти живуть у щасливій родині, де про них турбуються, купують різні іграшки та речі, дорогі подарунки та екзотичні солодощі, і тоді не завжди малюки знаходять порозуміння і відчуття захищеності.
      А як складається життя хлопчаків та дівчаток, які залишились без батьків? Можемо уявити собі, які страждання переносить душа малюка, усвідомлюючи власну непотрібність не т ... Читати далі »

Просмотров: 450 | Дата: 30.11.2010

Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024