Неділя
28.04.2024
03:00
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2015 » Липень » 15 » Нарада з питань соціальної пітримки учасників АТО
14:10
Нарада з питань соціальної пітримки учасників АТО

   14.07.2015 року районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та взято участь у  нараді щодо  соціальної підтримки учасників антитерористичної операції в Романівському районі.

   Очолювали нараду голова райдержадміністрації Капінус О.Г., заступник голови районної ради Ходюк В.І., запрошені: заступники голови, керівник апарату, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ, організацій, підприємств району, приватні підприємці.

   На нараді виступили начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Багінський В.А., який розповів про соціальну підтримку учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, Томчевський А.Л. – начальник відділення Баранівсько – Романівського ОРВК інформував про стан роботи та завдання щодо мобілізації в Романівському районі. Про роботу комісії з розгляду питань, пов’язаних з наданням фінансової, матеріальної та іншої благодійної допомоги військовозобов’язаним, призваним з району на військову службу під час мобілізації, та членам їх сімей доповіла Левкович Г.М. секретар комісії, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Про надходження коштів до благодійного фонду для військослужбовців, які призвані з району на військову службу під час мобілізації, та членам їх сімей озвучила Пославська Т.П. -  координатор з надання волонтерської допомоги учасникам АТО в Романівському районі.

   Свою позицію з даного питання висловив голова районної спілки учасників АТО «Схід» Багінський В.А.

   Голова Романівської селищної ради Іщук А.В. поінформував про допомогу селищної ради сім’ям учасників АТО, які проживають в Романові та про перейменування вулиці на честь загиблого учасника АТО Лялевича С.Ф.

Учасники заходу обговорили проблемні питання та надали пропозиції щодо їх вирішення.

 

 

 

Переглядів: 535 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024