Неділя
05.05.2024
07:39
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Травень » 13 » ДИТИНА ЩАСЛИВА, КОЛИ ЇЇ ЛЮБЛЯТЬ, РОЗУМІЮТЬ І ЦІНУЮТЬ
00:27
ДИТИНА ЩАСЛИВА, КОЛИ ЇЇ ЛЮБЛЯТЬ, РОЗУМІЮТЬ І ЦІНУЮТЬ
     Під таким девізом 29 квітня 2011 року відбулася зустріч керівництва району, сільських та селищної рад з випускниками – дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, їх піклувальниками. Цього року таких дітей в районі троє: Дарина Ковбан, учениця Романівського ліцею, Григорій Лук’янець, учень Романівської гімназії, Михайло Грив’юк, Учень Камінської ЗОШ І-ІІІ ст.
       По-батьківськи дали їм слова настанови голова районної державної адміністрації О.П. Чорноморець та голова районної ради М.П. Григоришин. Кожному випускнику адресували матеріальну допомогу та солодощі. А ще пообіцяли свою підтримку в питанні влаштування на навчання та подальшого працевлаштування. Керівники району також вручили Подяки й квіти піклувальникам: Олені Григорівні Колесник, Валентині Станіславівні Павленко та Аліні Миколаївні Климчук, які стали для цих дітей надійною підтримкою і опорою.
     Відрадно, що діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, не залишилися поза увагою громадськості. Завжди поруч є люди, які переймаються їх долею та проблемами, вони висловили привітання та вручили матеріальну допомогу. Це виконуюча обов’язки начальника служби у справах дітей райдержадміністрації В.І. Данилевич, директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Г.М. Левкович, начальник відділу освіти РДА А.Л. Криворучко, заступник головного лікаря ЦРЛ, голова районного товариства Червоного Хреста І.В. Серт, директор районного центру зайнятості З,М. Кубюк, заступник романівського селищного голови В.Ф. Рачковський, каменський сільський голова О.М. Франчук, великокозарський сільський голова О.А. Верніцька. На свято вони завітали з подарунками, висловили привітання,  побажали щасливої долі й корисні поради щодо влаштування дітей  в майбутньому житті, вступу до навчальних закладів і здобуття професій.
      Надзвичайно зворушливо прозвучали слова вдячності з уст піклувальників – Олени Григорівни Та Валентини Станіславівни. «Дитина щаслива, коли її люблять, розуміють і цінують», - таке життєве кредо названих батьків.
Переглядів: 493 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024