Четвер
25.04.2024
01:08
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 12 » Директор центру та фахівець із соціальної роботи прийняли участь у зборах громадян
10:50
Директор центру та фахівець із соціальної роботи прийняли участь у зборах громадян

8.11.2013 року у с.Романівка Романівського району в приміщені сільської ради відбулися  збори громадян за місцем проживання.

             Згідно порядку денного голова сільської ради Олена Миколаївна Макарчук прозвітувала перед громадою про свою роботу. В ході якого було зроблено аналіз виконання програм соціально-економічного розвитку та місцевого бюджету сільської ради за 10 місяців 2013 року. Так,

-          здійснено заміну вікон на пластикові в будинку культури за рахунок спонсорських коштів на суму 70 тисяч гривень;

-          проведено капітальний ремонт дороги по вулиці Жовтневій та поточний ремонт вулиці Шкільна;

-          приведено в належний санітарний стан сміттєзвалище в с. Романівка.

            Було розглянуто виконання:

-          бюджету;

-          комплексної програми боротьби із злочинністю та правопорушеннями;

-          програми подолання дитячої безпритульності та бездоглядності;

-          правил роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами неповнолітнім.

            Велику увагу, як зазначила Олена Миколаївна в роботі приділено виконанню соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича.  В тому числі  саме на виконання ініціатив введено посаду фахівця із соціальної роботи Романівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді який працює на території Романівської сільської ради.

            Соціальний працівник, інформуючи громаду про проведену роботу відмітила позитивні досягнення та озвучила проблемні питання. Так на території сільської ради фахівець із соціальної роботи  виявила 25 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та  перебували під соціальним супроводом. В результаті надання комплексу соціальних послуг було вирішено питання: покращення соціально-побутових умов (12 сімей), оформлення документів (6 сімей), оформлення державних соціальних допомог ( 8 сімей), покращення взаємостосунків у родині (14 сімей), неналежне відвідування дитиною школи (4 сім’ї), покращення догляду та вихованню за дітьми (10 сімей), влаштуванню дітей до дитячих садочків (4 сім’ї). Також  4 особи були працевлаштовані, оздоровлено дітей із 4 сімей та 2 дитини адаптовано до нового соціуму.

             Левкович Галина Миколаївна директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, яка за дорученням голови районної державної адміністрації взяла участь у зборах громади  зазначила, що у соціальній сфері, роботі із сім’ями є і негативні моменти, а щоб допомогти подолати ї представник райдержадміністрації закликала всіх жителів сіл не бути байдужим до нашого майбутнього, намагатися разом впроваджувати у життя нові починання, спрямовані на покращення добробуту та соціального захисту населення.

            На даному зібрані дільничний  інспектор Кравець Микола Анатолійович, також прозвітував про виконану роботу на території сільської ради.

Роблячи аналіз проведеної роботи слід зазначити, що завдяки успішній реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича збільшився рівень охоплення громадян соціальною допомогою з боку держави, вона стала адресною та якісною.

 

 

Переглядів: 423 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024