Четвер
25.04.2024
17:25
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 26 » Відбулося засідання координаційної ради з питань соціальної роботи із сім'ями, які опинилися у складних життєвих обставинах
00:03
Відбулося засідання координаційної ради з питань соціальної роботи із сім'ями, які опинилися у складних життєвих обставинах

Продовжується реалізація завдань Соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича щодо повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки.

Так, на минулій неділі під головуванням заступника голови районної державної адміністрації А.А. Мілінчук відбулося чергове засідання координаційної ради з питань соціальної роботи із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах.

На засіданні дорадчого органу розглянуто питання про проведення соціальної роботи із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах та у яких діти перебувають в інтернатному закладі.

Директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Левкович Г.М. та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Данилевич В.І. та поінформували, що з 8 сімей даної категорії 11 дітей перебувають в інтернатних закладах області. Дані сім’ї перебувають під соціальним супроводом центру, в ході якого батькам надаються соціальні послуги для вирішення проблемних питань, вивчається питання реінтеграції дітей у сім’ї.

В засіданні ради прийняв участь оперуповноважений групи кримінальної міліції Іщук В.А., який розповів присутнім про підстави та порядок притягнення батьків або осіб, які їх замінюють до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, згідно ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фахівці із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді доповіли членам ради інформацію про проведену роботу з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах. В результаті члени ради прийняли рішення про зняття районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 6 сімей  з обліку, 14 -  з соціального супроводу у зв’язку з подоланням проблемних питань, 2 сім’ї поставлено на облік та 1 взято під соціальний супровід.

В обговоренні проблемних питань сімей взяли участь директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Левкович Г.М., начальник відділу у справах сім’ї, дітей та молоді Ковальчук Л.Й., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Мельник В.С., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Данилевич В.І., методист психологічної служби освіти райдержадміністрації Воробйова А.В. та ін.

Підводячи підсумки засідання, голова координаційної ради А.А. Мілінчук зазначила про взаємодію усіх суб’єктів соціальної роботи щодо реалізації Соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича в частині раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки.

 

Переглядів: 484 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024