Середа
24.04.2024
18:22
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 5 » Весела і яскрава пора - канікули
11:15
Весела і яскрава пора - канікули

«Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається  весела і яскрава пора -  канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишатися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Літні канікули в розпалі розпочалися в пришкільних таборах та оздоровчому таборі на базі дитячого відділення центральній районній лікарні. Безперечно важливо створити умови для фізичного оздоровлення школярів, організації відпочинку таким чином, щоб вони покращили і змінили своє самопочуття. Та не менш важливо  дозвілля дітей наповнити змістом, аби вони провели канікули з користю для свого розвитку.

Так, під час оздоровчої кампанії, що розпочалася з 28 травня, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував виїзди мобільних консультаційних  пунктів соціальної роботи. Зокрема, були проведені заходи в оздоровчому таборі, який діє при дитячому відділенні центральної районної лікарні, а також у пришкільних таборах Миропільської гімназії, Романівського, Врублівського ліцеїв,  Романівської, Миропільської, Биківської, Камінської, Булдичівської, Гордіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Роботу було організовувано таким чином, аби вона не була нудною для дітей і водночас виконувала інформаційно-просвітницьку, профілактичну роботу, сприяла попередженню негативних явищ у підлітковому середовищі, формуванню безперечної поведінки, цінностей здорового способу життя. В доступній формі для хлопчиків і дівчаток роз’яснено їхні права відповідно до Конвенції ООН «Про права дитини», проводили лекційно-тренінгові заняття «Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?», лекції «Юридична відповідальність за вчинення правопорушень неповнолітніми», «Шкідливі звички» тощо.

Досить цікавою для дітей, які оздоровлювалися у таборі  на базі центральної районної лікарні була екскурсія до Романівського хлібзаводу «Дарна». Діти ознайомилися з  процесом випічки хлібобулочних виробів, особисто продіагностували їх смакові якості. Відпочиваючі також відвідали Романівську  пожежну частину, де вогнеборці продемонстрували обладнання пожежних автомобілів, рятувальні костюми та спорядження.  Діти з великим захопленням і цікавістю оглядали протипожежну техніку, їм навіть пощастило посидіти за кермом пожежного автомобіля.

Емоціям не було меж. Змістовне оздоровлення запам’ятається на все життя.

 

Переглядів: 481 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024