Середа
24.04.2024
00:55
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2015 » Грудень » 7 » В Романівському районному секторі КВІ підсумували спільну профілактичну роботу з РЦСССДМ та районним управлінням юстиції
09:44
В Романівському районному секторі КВІ підсумували спільну профілактичну роботу з РЦСССДМ та районним управлінням юстиції

   

   4 грудня 2015 року на базі  районного сектору кримінально-виконавчої інспекції відбулася робоча зустріч з представниками районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та  районного управління юстиції, на якій були підбиті підсумки спільної профілактичної роботи з попередження скоєння нових злочинів або правопорушень дітьми та молоддю, засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та визначили профілактичні заходи щодо організації проведення індивідуально- профілактичної роботи серед осіб, які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції.

    Відкриваючи зустріч начальник Романівського районного сектору КВІ Зілінська О.Г. зазначила, що на даний час  на обліку  інспекції перебуває 55 осіб, які відбувають покарання не пов’язані з позбавленням волі, в тому числі 2 дітей. Пріоритетним напрямом діяльності КВІ залишається розширення співпраці та пошук нових форм взаємодії з державними, громадськими та релігійними організаціями, засобами масової інформації в інтересах удосконалення процесу соціального супроводу громадян, засуджених до альтернативних видів покарань.

     На зустрічі були заслухані доповіді начальника відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліхової І.П. та начальника Романівського районного управління юстиції Пасенко Ж.І., які відмітили, що під час проведення із засудженими виховної роботи необхідно сприяти розвитку у них почуття особистої відповідальності і дисципліни, продовжити надання соціальних послуг, спрямованих  на формування та закріплення здорового способу життя, профілактику шкідливих звичок.

 

 

Переглядів: 403 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024