Четвер
25.04.2024
06:48
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Лютий » 28 » Соціально-профілактична робота на територіях Романівської селищної, Ясногородської та Садківської сільських рад.
20:29
Соціально-профілактична робота на територіях Романівської селищної, Ясногородської та Садківської сільських рад.
     03 лютого 2011 року, представники районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації, групи кримінальної міліції у справах неповнолітніх Романівського РВ УМВС України в Житомирській області та Романівської селищної ради здійснили соціальне інспектування сім'ї, яка опинилась в складних життєвих обставинах. При інспектуванні обстежено умови проживання, утримання дітей у сім'ї, також виявлено дитину, яка без поважних причин не відвідує школу. В результаті з батьками проведено профілактичну бесіду щодо залучення дитини до навчання та попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.
     Також, спеціалістами районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді на базі кримінально-виконавчої інспекції проведено профілактичну роботу щодо попередження повторних вчинень правопорушень особами, які відбувають покарання не пов’язані з позбавленням волі або повернулися з місць позбавлення волі.
    04 лютого 2011 року на базі кримінально-виконавчої інспекції спеціалістами районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведено профілактичну роботу з особами, які відбувають покарання не пов’язані з позбавленням волі або умовно-достроково звільненими з місць позбавлення волі щодо соціальної адаптації, профілактики вживання алкогольних напоїв, тютюнових виробів та наркотичних засобів.
     09 лютого 2011 року в рамках Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи представники районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації, групи кримінальної міліції у справах дітей Романівського РВ УМВС України в Житомирській області здійснили соціальне інспектування та обстежили житлово-побутові умови проживання сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах які проживають на території Ясногородської та Садківської сільських рад. З батьками проведено профілактичні бесіди про відповідальність за  неналежне виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя.
     Проведено індивідуальні профілактичні бесіди з учнями Ясногородської ЗОШ І-ІІІ ступенів з питань профілактики негативних явищ в дитячому середовищі. 
     03 лютого 2011 року директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді прийняв участь у співбесіді в обласному центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді по напрямам роботи та результативним показникам діяльності.

 

Переглядів: 542 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024