Четвер
18.04.2024
04:21
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Лютий » 27 » Семінар – нарада для прийомних батьків, батьків вихователів.
11:16
Семінар – нарада для прийомних батьків, батьків вихователів.

22  лютого 2013  року  на базі районної бібліотеки  проведено  семінар-нараду для прийомних  батьків та батьків  вихователів «Стан  утримання, навчання,  виховання  та  соціального  забезпечення  дітей-сиріт та дітей, позбавлених  батьківського  піклування,  які  виховуються  в прийомних  сім’ях,  дитячому будинку  сімейного типу».

На нараду були запрошені  прийомні батьки, батьки-вихователі ,соціальні партнери.

Дембіцька Т.В.   головний  спеціаліст  відділу  соціальної  роботи  районного  центру  соціальних служб  для  сім’ї,  дітей  та  молоді розповіла  про виникнення  конфліктів  в  сім’ї,  шляхи їх вирішення  та  попередження,  формування  взаємовідносин  в  родині.

Завідувач  сектору  з питань  опіки,  піклування  та усиновлення  служби у справах дітей  райдержадміністрації Батюх М.З. ознайомила  присутніх  зі  звітом  про стан  утримання, виховання  та  розвитку  дітей  у  прийомних  сім’ях,  дитячих  будинках  сімейного типу  за 2012 рік.

Заступник начальника  управління  праці та соціального  захисту населення райдержадміністрації  надала  інформацію  про порядок  нарахувань  та виплат допомоги на дітей, які   виховуються  в прийомних сім’ях,  дитячих будинках  сімейного  типу.    

 Оперуповноважений  групи  кримінальної  міліції  у справах  дітей Романівського РВ УМВС України в Житомирській області  Іщук В.А.  проінформував  про проведення  профілактичної  роботи  щодо  запобігання  насильства  над  дітьми,  жорстокого  поводження серед  дітей.                                                                                                        

На семінарі  прийомні батьки  та батьки-вихователі  поділилися  своїми  враженнями  від  почутої  інформації  та  обмінялись  досвідом  виховання  дітей.

 

Переглядів: 519 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024