Четвер
28.03.2024
13:50
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 25 » Підведено підсумки конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші!»
17:28
Підведено підсумки конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші!»

 

       

     Кожна дитина талановита! Головне — відчути це і підтримати. Тому метою конкурсу є сприяння самореалізації, самовизначення дітей з особливими потребами та формування позитивної мотивації в житті. Діти з особливими потребами – найуразливіша категорія.  Тому метою конкурсу «Повір у себе,  і в тебе повірять інші!» є в першу чергу розвиток, підтримка творчих здібностей дітей з функціональними обмеженнями, самоствердження та реалізація їхніх талантів, сприяння інтеграції в суспільство, а також привернення уваги громадськості до проблем дітей та молоді з особливими потребами.

      Тож  і в цьому році з 14 березня по 15 квітня пройшов конкурс на якому було представлено 17 творчих робіт дітей з функціональними обмеженнями. Цей захід є своєрідним фестивалем декоративно-прикладного мистецтва.

      Коли вдивляєшся в творчі роботи, то відчуваєш той таємничий світ фантазії, в якому знаходились діти, коли творили свої шедеври. Відчуваєш ті години натхнення і радості, безмежного щастя, коли народжується краса - краса, яка відтворює багатий внутрішній світ дитини. Для конкурсантів немає обмежень до техніки виконання та тематики, дитина сама обирає те, чим їй хочеться поділитися з іншими. Серед робіт є вироби з  дерева,  паперу, пластиліну, природничого матеріалу, плетені з бісеру, та інше. Навіть дивуєшся тому, як вміло, іноді хитрувато, використані учасниками виставки звичайні матеріали, які знаходяться навколо нас.

     Так,  І місце районного етапу конкурсу розділили   учениця  9  класу  Миропільської  гімназії  Талімонова  Наталія  - техніка декупаж  «Подарунок  другу», техніка канзаші «Троянди  для матусі», «Моя  квітуча  Україна»  та   учениця  10 класу  Романівської  гімназії   Карпінська  Софія -декоративно-прикладне   мистецтво «Весняна  мудрість»,  образотворче  мистецтво «Молодший  братик».  За чудові  роботи  дітей   журі  визначило   два  других  місця,  які  дісталися  учням  Романівської  гімназії  Пеньківському Віталію   учню  7  класу, який  підготував дві  роботи  у жанрі  декоративно- прикладного  мистецтва «Квітковий рай», «Великоднє  яйце»  та  учениці  3 класу  Кліменчук  Ірині,  яка  вразила  журі  своїми роботами «Квіткова  корзина»  і  «Дерево  достатку». Третя  сходинка   успіху   дісталася  Кот  Анні - учениці  6 класу,  Булдичівської ЗОШ І-ІІІ ст.,  яка  підготувала  чудові  малюнки «Глечик  молока», «Натюрморт»,  та учениці 11  класу  Романівського  ліцею  Нестерук Вікторії - оригінальне  оригамі «Ква-ква» прекрасна  аплікація  з квілінгу  «Оберігай  мене». Різьба  по дереву  «Троянда»  та  виріб  «Ялинка»   Гудемчука  Владислава,  учня 8 класу  Романівського  ліцею  та  роботи з бісеру «Самотність» та «Весняна гармонія»  Павлюк  Катерини  учениці  10 класу  Романівської  гімназії  зайняли  ІV  місця.

      Кращі  з  кращих  виробів  представлені  на обласний  етап  конкурсу.

      Виставка творчих робіт організована  в  приміщенні  районної  державної адміністрації.    

 

   Фото  Н. Грибовської

 

Переглядів: 717 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024