Субота
20.04.2024
02:18
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Грудень » 3 » Підсумки діяльності районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за листопад місяць: УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ
23:08
Підсумки діяльності районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за листопад місяць: УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ

Місяць, що минув, розпочався з приємної події. В районі, так як і в усій Україні проходили заходи на відзначення Дня соціального працівника.    

         Так,  02 листопада у районному Будинку  культури за участю голови районної ради Григоришина М.П. та заступника голови райдержадміністрації Мілінчук А.А. відбулося свято з нагоди Дня соціального працівника.

       Микола Петрович та Алла Анатоліївна щиро привітали винуватців торжества та вручили  їм відзнаки за працю. Приємно відзначити, що грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджена начальник відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліхова І.П., оголошено подяки фахівцям із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вороновій І.А., Гончарук К.Б.       У концертній програмі прийняла участь та виконала музичну композицію фахівець із соціальної роботи центру – Кришталь О.В.


        08 листопада під головуванням заступника голови райдержадміністрації Мілінчук А.А. відбулося засідання спостережної комісії. Члени спостережної комісії та запрошені представники установ, організацій обговорили ряд питань щодо заходів з соціальної адаптації засуджених осіб, проведенні з ними профілактичної роботи.
       Так, начальник сектору дільничних інспекторів міліції Романівського РВ УМВС України в Житомирській області Луценко В.А. зазначив, що з усіма особами, які повернулися з місць позбавлення волі, в тому числі умовно-достроково звільненими, працівники міліції проводять профілактичну роботу щодо недопущення скоєння ними повторних злочинів та правопорушень, більшості умовно-достроково звільненим особами встановлено адміністративний нагляд.
      Директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Левкович Г.М. проінформувала, що соціальною роботою охоплено 62 умовно-засуджених осіб. Спільно з представниками міліції, кримінально-виконавчої інспекції, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації дана категорія осіб відвідується за місцем проживання, вивчаються їх побутові умови проживання, взаємовідносини з оточуючими, надається допомога в оформленні документів, реєстрації, налагодженні соціальних зв’язків.
        В обговорені питання профілактики підліткової та дитячої злочинності взяли участь начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Данилевич В.І., оперуповноважений групи кримінально міліції у справах дітей Романівського РВ УМВС України в Житомирській області Іщук Р.В., які зазначили, що в районі в 2012 році відповідно минулого року збільшився ріст підліткової злочинності. Більшість злочинів скоєні дітьми – крадіжки. Майже всі діти, які скоїли протиправні дії, ззовні з благополучних родин, де наявні матеріальні блага, однак як показує статистика, батьки не забезпечують належний контроль за поведінкою неповнолітніх, організацією їх дозвілля.

        Разом з тим, на засіданні розглянуто питання щодо здійснення заходів з соціальної адаптації умовно-достроково звільненої особи Л., зокрема директор районного центру зайнятості Кубюк З.М. надала громадянці Л. консультації щодо працевлаштування, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Мельник В.С. – поінформувала про можливість оформлення державної соціальної допомоги.


        20 листопада, у Всесвітній день дитини, відбувся круглий стіл на тему: «Підготовка дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування до самостійного життя».
       На даному заході з дітьми-вихованцями, прийомними дітьми, підопічними підліткового віку обговорено питання профілактики ВІЛ/СНІДу, венеричних захворювань, підліткової злочинності, правопорушень, тютюнопаління, наркоманії та запобігання іншим негативним проявам в учнівському середовищі. 
         У засіданні взяли участь начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Данилевич В.І., заступник головного лікаря центральної  районної лікарні Серт І.В., лікар – гінеколог Ткачук Г.О., оперуповноважений групи кримінальної міліції Романівського РВ УМВС України в Житомирській області Іщук Р.В., начальник відділу соціальної роботи районного центу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліхова І.П., практичний психолог Романівської гімназії Бондар Л.З., фахівці із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціальні педагоги навчальних закладів.
 
Переглядів: 487 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024