П`ятниця
19.04.2024
06:22
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Січень » 17 » Під знаком добра
16:38
Під знаком добра

Напередодні та у дні Новорічних і Різдвяних свят кожна дитина чекає на казкову несподіванку, подарунок. Всі хлопчики та дівчатка з нетерпінням чекають на Діда Мороза, з надією що він обов’язково принесе їм подарунок, хоча знають, що місію казкових героїв виконують тато чи мама.

Тож районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із службою у справах дітей, відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, продовжуючи гарну традицію, щорічно організовує свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на проведення якого та придбання подарунків залучають спонсорську допомогу, благодійні кошти.

            Цьогоріч ми також підготували звернення про благодійну акцію. І варто сказати, що відгукнулося чимало небайдужих до долі тих дітей, які вже зазнали в цьому житті значних прикрощів.

            Тож напередодні Нового року спеціалісти, фахівці районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали в кожну домівку опікуна, піклувальника, прийомну сім’ю. Привітали зі святами та вручили подарунки, а дітки, в свою чергу, засипали їх віршиками, щирими оплесками. А от вихованці дитячого будинку сімейного типу Ковальчук А.А. та Цвика Б.Б. з Биківки отримали подарунки в райдержадміністрації від самого її  очільника - О.П. Чорноморця.Також від нього вітальні листівки було передано всім людям в домівках яких знайшли сімейний затишок діти з особливою долею.

Новорічні солодкі подарунки кожній дитині надали депутат Верховної ради України В.Й. Развадовський та депутат районної ради В.Я. Ясінський, районне Товариство Червоного Хреста (І.В. Серт).

А працівники апарату райдержадміністрації, районної ради, управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, установ, організацій, приватні підприємці району також приділили значну увагу у виборі подарунків аби догодити малечі.

Отож крім солодощів, серед подарунків були іграшки, сувеніри, спортивний інвентар, косметичні набори, обладнання до комп’ютерної техніки і навіть мобільний телефон.

Організатори, діти та батьки щиро дякують за тепло, любов та увагу передану в новорічних подарунках.

Переглядів: 489 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024