Вівторок
19.03.2024
06:18
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Грудень » 21 » Під знаком добра!
21:05
Під знаком добра!

Стало доброю традицією  до Дня Святого Миколая, проводити районне благодійне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Ось, і в цьому році 19 грудня цей захід відбувся у районному Будинку культури.

         В святково прибраній залі відбулася тепла зустріч дітей та опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів з людьми, небайдужими до їх долі. А це керівництво райдержадміністрації, районної ради, управлінь, служб, відділів райдержадміністрації, працівники ряду організацій та установ району.

         На адресу запрошених діток звучали найтепліші слова вітань, найдобріших побажань від  голови райдержадміністрації О.П.Чорноморця, заступника голови районної ради В.І. Ходюка.

         Діти з захопленням дивились розважально-концертну програму організовану працівниками районного будинку культури.

         В кінці концертної програми до дітей в гості з подарунками та привітаннями завітав Святий Миколай, який вручив  дітям солодкі новорічні подарунки від В.Й. Развадовського, голови спілки районного Товариства «Червоний Хрест» І.В. Серт, та подарунки від установ та організацій, приватних підприємців району. З вітальними словами до присутніх звернулися Л.Й. Ковальчук  - начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, В.І. Данилевич – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації, Г.М. Левкович – директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, А.Л. Криворучко – начальник відділу освіти райдержадміністрації.

Благодійне свято підтримали: районна державна адміністрація, районна рада, відділ освіти райдержадміністрації,  управління райдержадміністрації: фінансове, агропромислового розвитку, пенсійного фонду, державна податкова інспекція, держкомзем, санітарно – епідеміологічна станція, центральна районна лікарня, районний центр зайнятості, товариство Червоного Хреста, ДП "Еней”, ТОВ "Камінське”,  приватні підприємці Капінус О.Г., Мелоян А.Г., Дейсан Т.В., Люлько Н.С., Дубель В.П., Клочкоо.Є., Маруніч Т,О.,  Мухін І.В., Грищук І.П, Філіпович О.П.

Святковий фуршет організували спеціалісти районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, служби у справах дітей райдержадміністрації.

 Свято вдалося на славу – родинне, душевне, з дружніми стосунками та подарунками.

 


Переглядів: 449 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024