Вівторок
23.04.2024
16:47
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Грудень » 22 » ПІД ЗНАКОМ ДОБРА
12:38
ПІД ЗНАКОМ ДОБРА
    З року в рік дорослі та особливо дітлахи з нетерпінням чекаємо приходу зими. Бо саме взимку відзначається ціла низка свят, які всі так люблять. Це і новий рік, Різдво Христове і найулюбленіше свято усіх дітлахів – День Святого Миколая. З приходом цього дня, кожен очікує на свято, подарунки, казку.
   Тож уже стало доброю традицією  районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щорічно, до Дня Святого Миколая, проводити районне благодійне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Ось, і в цьому році 16 грудня цей захід відбувся у великому залі райдержадміністрації. Неначе з небес до присутніх долинуло вітання Святого Миколая, який із щирим почуттям благословив всіх діток та дорослих, закликав ангелів хранителів щоб боронили від зла, несли спасіння, щоб кожний день приносив задоволення в потребах та розв’язання важких проблем, здоров’я  та милосердя.
   В свою чергу перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Петрович Кондратюк та заступник голови районної ради Василь Іванович Ходюк зазначили, що свято Святого Миколая вже давно перетворилося на чарівну дитячу казку, саме Святий Миколай здавна вважається покровителем та вихователем дітей. Ще за життя його називали батьком сиріт та бідних. Він прославився даром творення чудес і тому його стали називати Великим Чудотворцем.
    Відмітили, що шануючи та продовжуючи традиції Миколая-Чудотворця, люди, серця, яких не байдужі до чужої біди і які люблять дітей приєдналися до благодійної акції та взяли участь  в організації свята.
    Звернувшись до дітей зауважили, що дорослі завжди будуть намагатися зробити все, щоб діткам гарно жилося, щоб у кожного була щаслива життєва дорога. Зажадали щоб вони поважали та цінували людей, які стали найріднішими, адже вони віддають все тепло своєї душі, оточують любов’ю та ніжністю.
Батькам-вихователям, прийомним батькам, опікунам, піклувальникам, рідним та близьким побажали щоб Святий Миколай завжди оберігав від усього лихого і поганого, наповнив домівки лише щастям і радістю, а діти щоб зростали здоровими, добрішими і щасливими.
    А за благородний вчинок, людяність, милосердя, терпіння, любов та турботу про дітей, вручили подяки та подарунки від райдержадміністрації та районної ради.
Теплі і щирі слова на адресу присутніх звучали від начальника відділу освіти райдержадміністрації О. Г. Скорохода, крім того він вручив школярам грошову допомогу. Дітям дошкільного віку, від голів сільських та селищних рад (Романівської, Биківської, Прутівської, Печанівської та Камінської) передала вітання з нагоди свят та конверт із невеличкою матеріальною підтримкою директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Г.М. Левкович. Як завжди, не залишилася осторонь проведення свята голова районного Товариства Червоного Хреста І.В. Серт, яка і цього разу надала новорічні солодкі подарунки всім запрошеним дітям чим принесла невеличку радість та доповнила її гарними теплими, душевними, щирими словами. З вітальними словами до присутніх звернулися начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Л.Й. Ковальчук та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації А.Л. Криворучко.
    Музичні та творчі привітання учасникам підготували Москальова Каріна, яка є переможницею Всеукраїнського дитячого пісенного фестивалю Різдвяний Київ, вона зустріла гостей піснею «Миколай крокує до нас». 
Вихованці дитячого будинку сімейного типу Ковальчук Ади Анатоліївни та Цвика Бориса Борисовича Проніна Марина, Іванець Ксенія, Талах Аліна та Талах Вікторія, Білик Ганна, Василенко Ольга, Калінська Наталія та Артемчук Анжеліка крім гарних слів привітань продемонстрували і веселу сценку за участю «Святого Миколая» у виконанні Солов’я Єгора.
     Іжак Заріна, Шлапак Валентина, Шлапак Віталій, Павлюк Аліна, Василюк Володимир та Добровольська Альона декларували новорічні та Різдвяні вітання від дитячого будинку сімейного типу родини Іжаків Тетяни Миколаївни та Василя Михайловича. Танець «Дівчина – весна» виконала чарівна україночка Добровольська Альона.
    Кірєєва Наталія переможниця конкурсу «Звичайне диво» виступила з піснею «Святий Миколай». Ставська Анна – учениця Романівського ліцею виконала пісні «Новорічна» та «Не журись». Творчі вітання приготували юні акордеоністи школи мистецтв Гуць Андрій та Матат Микола, вони виконали вальс «Розлучення» . А Асетрян Карен виконав музичний твір на гитарі. 
    Завершив свято лауреат Всеукраїнського конкурсу «Пісня над Бугом» Остапенко Василько піснею «Батьківський поріг» зачарувавши присутніх своїм юним талантом. 
Музичний супровід забезпечив Назарець Михайло Миколайович.                           
    Благодійне свято підтримали: апарат районної державної адміністрації, районна рада, відділи у справах сім’ї, молоді та спорту, земельних ресурсів  райдержадміністрації, управління пенсійного фонду, агропромислового розвитку райдержадміністрації, державна податкова інспекція, санітарно-епідеміологічна станція, Романівський цех електрозв’язку, районний центр зайнятості, районне відділення «Райфайзен банк Аваль», Серт Ірина Валеріївна - товариство Червоного Хреста, Ходак Ігор Євгенович, ВАТ «ВІВАД-06», Левкович Валентин Семенович, ДП "Еней”, приватні підприємці: Мелоян А.Г, Люлько Н.С., Дубель В.П., Маруніч Т.О., Філіпович П.В., Москальова Н.А. Щиро дякуємо їм за внесок у добру справу.
     Святковий фуршет організували спеціалісти районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Свято вдалося на славу – родинне, душевне, з дружніми стосунками та подарунками.
Переглядів: 684 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024