Четвер
25.04.2024
22:28
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Червень » 30 » Літнє оздоровлення дітей
21:42
Літнє оздоровлення дітей
    Літо – особливий період у житті дітей. Вони чекають від нього нових вражень, цікавих розваг, несподіваних зустрічей. Літня оздоровча кампанія в розпалі, і її початком було оздоровлення дітей в пришкільних та оздоровчому таборі на базі дитячого відділення при центральній районній лікарні, метою яких є здійснення дитячих мрій, створення умов для фізичного оздоровлення школярів, організація відпочинку так, щоб вони зберегли і примножили своє здоров’я. 
    Так під час оздоровчої кампанії, за період з 01.06.2011 р. Романівським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді здійснено виїзди Мобільних консультаційних пунктів соціальної роботи в рамках якого були проведені заходи в оздоровчому таборі, який діяв на базі дитячого відділення при центральній районній лікарні та пришкільних таборах Миропільської гімназії, Старочуднівськогутянської, Булдичівської, Печанівської, Миропільської ЗОШ. Під час яких були проведені інформаційно-просвітницькі, попереджувально-профілактичні заходи щодо запобігання негативним явищам у дитячому та підлітковому середовищі, формування безпечної поведінки, цінностей здорового способу життя, роз’яснення прав дитини відповідно до Конвенції ООН «Про права дитини», лекційно-тренінгові заняття «Дитина без насильства», «Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?», лекції «Права та обов’язки дітей», «Юридична відповідальність за вчинення правопорушень неповнолітніми», бесіди «Здоров'я – найбільша цінність», «Безпека життєдіяльності дитини влітку», «Організація змістовного дозвілля» (роз’яснення законодавства щодо обмеження перебування неповнолітніх у вечірній час в кафе, барах), психологічне тестування «Дитинство без насильства» та інше. Учні Романівської гімназії та Романівського ліцею взяли участь в проведенні спортивної програми присвяченої Міжнародному Дню захисту дітей.
    Охоплено 453 особи.
    З метою запобігання нещасним випадкам під час відпочинку, на водних об’єктах та інші заходи проводились за участі медичних працівників. Дітей ознайомлено з елементарними правилами поведінки, надання першої медичної допомоги потерпілим.
Особливо цікаво для дітей, які перебували в таборах  було проведено розважально-ігрову програму «Щасливий світ дитинства». Під час якої було проведено рольові ігри, профілактичні бесіди щодо безпечного поводження на водних об’єктах, дотримання правил електробезпеки, дорожнього руху, надано рекомендації щодо ведення дозвілля.
   До проведення заходів щодо літнього оздоровлення дітей залучалися медичні працівники, психологи, соціальні педагоги.

Переглядів: 525 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024