Четвер
25.04.2024
06:42
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Жовтень » 21 » Круглий стіл на тему: «Забезпечення соціальними послугами різних категорій населення»
19:13
Круглий стіл на тему: «Забезпечення соціальними послугами різних категорій населення»

        В рамках інформаційного тижня «Реалізація в регіонах соціальної ініціативи Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб  шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки» 18 жовтня 2013 року проведено круглий стіл «Забезпечення соціальними послугами різних категорій населення».

        В заході взяла участь заступник голови райдержадміністрації Мілінчук А.А., яка зазначила, що забезпечення реалізації державної політики, вирішення гострих соціальних питань, втілення в життя економічних перетворень вимагає чіткого, своєчасного, ефективного і безумовного виконання завдань, передбачених розпорядчими документами Глави  Держави.

     Так, на виконання Соціальних ініціатив Президента України, протягом цього року спеціалістами служб та відділі райдержадміністрації, фахівцями із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  проведено значну роботу щодо охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, виявлення сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та вчасного надання їм підтримки.

       Лише  протягом минулого тижня спеціалістами та фахівцями із соціальної роботи спільно з представниками сільських/селищних рад, депутатського корпусу, закладів охорони здоров’я, навчальних закладів району, Романівського РВ УМВС України в Житомирській області, управління праці та соціального захисту населення, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, служби у справах дітей райдержадміністрації здійснено 33 соціальних інспектувань сімей, в ході якого вивчено житлово-побутові умови проживання сімей, проведено оцінку потреб. Найуразливішим категоріям населення надано 107 соціальних послуг для вирішення проблемних питань в зв’язку з безробіттям, відсутністю роботи, відсутністю необхідних документів, проблем здоров’я, малозабезпеченістю, інвалідністю осіб, забезпечення медикаментами, твердим паливом та ін..

        Левкович Г.М. проаналізувала роботу фахівців із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо забезпечення соціальними послугами сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

        Про свій кращий досвід роботи інформували фахівці із соціальної роботи.

      Слід зазначити, що завдяки успішній реалізації соціальних ініціатив Президента України збільшився рівень охоплення громадян соціальною допомогою з боку держави, вона стає адресною та якісною.

Переглядів: 409 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024