Четвер
25.04.2024
06:38
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Серпень » 29 » Кожній дитині - сім'я та родина!
16:31
Кожній дитині - сім'я та родина!


Коли дитина оточена любов’ю, відчуваєсердечне тепло і турботубатьків та на світ дивиться радіснимиочима, тодіможнасказати, що у неїщасливедитинство… Та на жаль, у нашомусуспільстві є діти, якізростають без атмосферилюбові, родинного затишку, взаєморозуміння. І на певно, кожнадитина-сирота чекає, що одного прекрасного дня прийдеподружжя – добрі, лагідні люди, якізаберутьїї у свою сім’ю...

В нашому районі  існує 2 дитячих будинки сімейного типу та 10 прийомних сімей, в яких виховується 31 дитина, з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Цим дітям усміхнулася доля – вони виховуються в сім’ях, однак в інтернатних закладах ще багато сирітських оченят дивляться на дорогу в очікуванні, що одного прекрасного дня загориться їх зірочка надії,  і в далині вони побачать людей, які в своїй сім’ї, в серці знайдуть місця для них. Вони чекають на Вас!

Нажаль, значна частина вихованців державних установ так і не відчує турботу та ніжні мамині чи татові руки, які поправлять краватку чи білу сукню, збираючи дитину на випускний вечір. Вони йдуть в самостійне, повне турбот, проблем життя без надії на підтримку найщиріших, найпорадніших,  найближчих людей, якими можете стати Ви.

На сьогодні, пріоритетним напрямком державної політики є влаштування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання, до яких відносяться:
            -  усиновлення: прийняття в сім’ю дитину, що залишилися сиротою чи без батьківського піклування на правах сина чи доньки;

-         опіка чи піклування: встановлюється над дітьми даної категорії з кола родичів чи близьких людей;

-         прийомна сім’я: сім’я, яка взяла добровільно із закладів із закладів для дітей – сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування від 1 до 4 років на виховання і спільне проживання;

-         дитячий будинок сімейного типу – окрема сім’я, яка створюється за бажанням подружжя або окремої особи, що не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менше, як 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського спілкування.

Діти – сироти – цетакождіти, а діти – це наше майбутнє, і вони не повинніпочуватисебеобділеними. Мама йтато – найбільшийподарунок для таких дітей.
Родина – це те, що повинно бути у кожного
!

Більш детальну інформацію щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу ви можете отримати безпосередньо в районному центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за адресою:

смт. Романів, вул. 50 років Жовтня, 2, каб. 316,

тел. 2 - 26 -18

Переглядів: 453 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024