Четвер
25.04.2024
06:31
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 22 » Дороги, які ми обираємо!
15:59
Дороги, які ми обираємо!

Романівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді активно приймає участь у проведенні обласної профілактичної акції «Ехо».


З метою профілактичної та просвітницької роботи, а також привернення широких кіл громадськості до проблем попередження насильства в сім’ї, правопорушень та злочинності у дитячому середовищі, поширення ВІЛ/СНДу, пропаганди здорового способу життя. Спеціалістами центру проведено лекційно - тренінгове заняття «Дороги, які ми обираємо!» серед учнів 10-го класу Романівського ліцею. 

В ході заняття розглянули питання, що таке кримінальна відповідальність та з якого віку вона наступає,  основні види покарань, в якій мірі батьки несуть відповідальність за вчиненні злочини їх неповнолітніми дітьми, види насильства також розглянули питання поширення ВІЛ/СНІДу в Україні, ведення здорового способу життя та організації змістовного дозвілля школярами. Ліцеїстам було запропоновано розглянути картки на яких описані, різні життєві ситуації та прокоментувати їх. Обговорення стало досить цікавим та переросло у дискусію оскільки як кажуть в народі: «Скільки людей, стільки думок». Розглянувши декілька випадків насилля навчилися розрізняти ту чи іншу форму. Цікавою та повчальною для ліцеїстів виявилася «Бліц-вікторина!».

 Гарним завершенням заходу стала вправа «П’ять добрих слів» та традиційне підведення підсумків.


Серед учнів 5-х класів Романівського ліцею спеціалістами центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, управління юстиції проведено просвітницький захід «Права-дитини» та вікторину «Здоровим бути – круто!».

В ході роботи було надано індивідуальні послуги учнівському, педагогічному колективу та поширено просвітницько-інформаційну рекламу.

Переглядів: 613 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024