П`ятниця
26.04.2024
11:59
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 7 » Допомога сім’ї
20:26
Допомога сім’ї


       Моя сім’я – моя фортеця. Але, на жаль, цей вислів не про Олександра. Він зростав зі своїм батьком та його громадянською дружиною, яка мала своїх двох синів.

      Олександр ніколи не бачив свою рідну матір та й батьківської любові йому не вистачало. Батько разом зі своєю дружиною та горе-друзями часто вживали спиртні напої. Після таких «банкетів» в будинку відбувалися суперечки, а то і бійки. Син віддалився від батька. Він був представлений самому собі, тому  і попав під негативний вплив своїх так названих братів, які підштовхнули його на злочин. Олександр був засуджений до покарань не пов’язаних з позбавленням волі строком на два роки. Внаслідок не здорового способу життя померла дружина батька, братів засудили за злочин.  Олександр залишився з горе батьком на одинці.  Навчатися в школі він не мав бажання, тому вступив до Турчинівського ПТУ.

     У липні 2012 року фахівцем із соціальної роботи Романівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Колесник Світланою Анатоліївною було здійснено соціальне інспектування сім'ї Олександра за результатом якого було вирішено взяти вказану особу під соціальний супровід з метою подолання складних життєвих обставин, в тому числі профілактики вчинення повторних правопорушень. Було організовано та проведено ряд заходів, спрямованих на формування засад відповідального батьківства та планів на майбутнє. За сприянням фахівця із соціальної роботи Олександр отримав паспорт, налагодив відносини з батьком та почав цінувати молоде життя.

      Зараз юнак навчається на електрогазозварювальника, у вільний час працює на будівництві, щоб мати кошти на життя. Олександр планує закінчити навчання, найти роботу, і мріє зустріти справжнє кохання. Він хоче мати дітей, подарувати їм любов і батьківську ласку, якої був позбавлений в дитинстві.

      Дуже хочеться, щоб ця родина і багато інших українських сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, ніколи не втрачали віри в краще майбутнє і ми їм в цьому допоможемо…

 

Фахівець із соціальної роботи

Романівського районного центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді                                                         Колесник С.А.

Переглядів: 425 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024