Четвер
25.04.2024
15:44
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Червень » 7 » Діти – це наш найдорожчий скарб!
22:56
Діти – це наш найдорожчий скарб!
     1 червня відзначається світле свято – Міжнародний день захисту дітей!
Цей день для дорослих є нагадуванням про захист прав наших дітей на життя, свободу думки, на освіту, відпочинок, дозвілля, на захист від насилля і експлуатації. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Це світлі промінчики надії для батьків, в яких ми бачимо здійснення наших мрій і сподівань. Вони – наше майбутнє, а значить – майбутнє України.
    Обов'язок дорослих зробити все можливе, щоб сонце світило привітно і ласкаво кожній дитині, адже захист дитинства – це місія честі, добра, любові. Немає більшого щастя для батьків, ніж здорові, щасливі та веселі діти, біля дітей відігріваються наші серця. Заради них ми живемо надією, що їхнє майбутнє буде світлим і безхмарним.
     Сьогодні для кожного із нас першочерговим завданням є забезпечення належних умов для того, щоб кожна дитина росла здоровою і щасливою, мала можливість розвити свої інтереси та здібності, отримати належну освіту і виховання. 
    Любі діти! Зичимо вам міцного здоров'я, добра, радості. Віримо, що ви знайдете своє покликання, вірний шлях у житті і станете гордістю нашої країни.
     Спеціалістами Романівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді до Дня захисту дітей проведено відповідні заходи. 
    01.06.2011 року участь директора районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Левкович Г.М. у розважально-ігровій програмі «Щасливий світ дитинства» за участю дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (с. Врублівка, будинок культури). Привітання вихованців Врублівського ліцею з відкриттям літнього оздоровчого табору та з Днем захисту дітей. 
     02.06.2011 року спеціалісти  районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді взяли участь в організації та проведенні спортивної програми присвяченої Міжнародному Дню захисту дітей.
     Розважально-пізнавальні заходи до Дня захисту дітей за участю пацієнтів дитячого відділення центральної районної лікарні.
    Відвідування за місцем проживання, привітання дітей та батьків прийомної сім'ї Хоменко О.В. та Хоменко В.О. (с. Дертка) з Днем Захисту дітей.
Привітання з Днем захисту дітей та вручення інвалідного візка для дитини Прокоповича Олександра Олександровича, 1998 р.н., жителя с. Ст. Гута.
Переглядів: 1339 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024