Четвер
28.03.2024
10:14
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Лютий » 28 » Діяльність районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в другій половині лютого 2011 року.
20:34
Діяльність районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в другій половині лютого 2011 року.
     15 лютого 2011 року директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представниками служби у справах дітей райдержадміністрації, центральної районної лікарні здійснено оперативний виїзд в с. Пилипо-Кошара. Причиною виїзду було сигнальне повідомлення центральної районної лікарні щодо недотримання матір’ю рекомендацій медичних працівників відносно лікування 5 місячного сина. З батьками проведено бесіду щодо необхідності лікування дитини, відповідальності за недбале ставлення до здоров’я дитини. В результаті матір з дитиною доставлено до центральної районної лікарні для проходження курсу лікування.
     Також, 15 лютого 2011 року спеціалістами районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в рамках консультаційного пункту «Берегиня» відвідано дитяче відділення центральної районної лікарні. В ході відвідування проведено профілактичну  роботу з 2 жінками, які мають малолітніх дітей та не в достатній  мірі займаються їх належним доглядом. Матерям надано  рекомендації щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання рекомендацій медичних працівників, цільового використання призначених соціальних допомог. Попереджено про наслідки безвідповідального батьківства.
      17 лютого 2011 року районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно із службою у справах дітей райдержадміністрації, районним управлінням юстиції здійснили виїзд в с. Гордіївка, с. Печанівка, смт. Миропіль.
В рамках роботи Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи відбулися зустрічі з учнями Гордіївської та Печанівської ЗОШ з питань профілактики негативних явищ в дитячому середовищі, проведено бесіди щодо попередження вчинення правопорушень та злочинів.
     Спеціалісти відвідали сім'ї в яких виховуються діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, провели соціальне інспектування надали соціальні послуги з проблемних питань. Також здійснено соціальне інспектування сім'ї в якій було вчинено насильство, з членами родини проведено відповідну профілактичну роботу.
       21 лютого 2011 року директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представниками служби у справах дітей райдержадміністрації, центральної районної лікарні здійснено виїзд в с. Велика Козара, для обстеження умов проживання сім'ї особи з числа дітей сиріт, яка опинилася в складних життєвих обставинах.
      На території Миропільської селищної та Колодяженської сільських рад відвідано та обстежено матеріально-побутові умови проживання сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. З членами родини проведено відповідні профілактичні бесіди щодо ведення здорового способу життя та належного виховання та утримання дітей.
Того ж дня, в рамках діяльності Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи відбулися зустрічі з учнями Колодяженської  ЗОШ. З правопорушниками проведено індивідуальні бесіди на теми профілактики негативних явищ в дитячому середовищі, регулярного відвідування уроків та належної поведінки.
      22 лютого 2011 року працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації в Карвинівській ЗОШ провели лекційно-тренінгове заняття «Профілактика правопорушень в молодіжному середовищі» та бесіди на теми «Дозвілля молоді у вечірній час», «Ведення здорового способу життя», «Безпека поводження дітей», «Дитинство без насильства».
Також  на територіях  Карвинівської та Романівської сільських рад провели соціальне інспектування та надали соціальні послуги з проблемних питань сім’ям в яких виховуються діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування.
 
 
Переглядів: 797 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024