П`ятниця
26.04.2024
01:03
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Листопад » 18 » Безпека дітей-найголовніше
17:07
Безпека дітей-найголовніше
   Романівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 15 листопада 2010 року організовано та проведено семінар-навчання для спеціалістів, які здійснюють соціальну роботу із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах.   
    Учасниками семінару були: начальник служби у справах дітей райдержадміністрації, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, заступник начальника Романівського ГУ МНС України в Житомирській області, спеціалісти управління праці та соціального захисту населення, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, освіти, служби у справах дітей райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, дитячий педіатр центральної районної лікарні, оперуповноважений групи кримінальної міліції у справах дітей Романівського РВ УМВС України в Житомирській області, інспектор кримінально-виконавчої інспекції.
    Питання, які виносилися на розгляд семінару-навчання були актуальними, адже в районі налічується 82 сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. В даних сім’ях наявні фактори, що негативно впливають на забезпечення життєдіяльності дитини: відсутність відповідних умов проживання, систематичне вживання батьками алкогольних напоїв, неналежне виховання дітей з боку батьків, тощо. Особливо потребують посиленого нагляду сім’ї в даний період: початок опалювального сезону.
    З метою запобігання потрапляннядітей у небезпечні ситуації, особливості забезпечення техніки безпеки в приміщенні,заступник Романівського ГУ МНС України в Житомирській області Степанов А.А. розповів на що в першу чергу потрібно звернути увагу соціальним працівникам при соціальному інспектуванні сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.Прийнято рішення про спільне відпрацювання інспектувань Романівськго ГУМНС, служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
    Головний спеціаліст районного центру зайнятості Прудеус О.О. проінформувала про порядок надання соціальних послуг безробітнім громадянам, соціальний інспектор управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Томашевська Р.С. – про порядок припинення призначених соціальних допомог у разі встановлення факту нецільового використання призначених соціальних допомог. Головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Ткачук В.М. розповів про заходи по охопленню дітей загальною середньою освітою, критерії постановки учнів на внутрішньо шкільний облік. Дитячий педіатр Прокопчук І.П.- про зовнішні ознаки незадовільного стану здоров’я та фізичного розвитку дітей.
    Директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Левкович Г.М., підводячи підсумки заходу зауважила, що «Безпека дітей-найголовніше, тому наше спільне завдання – сприяти в створенні необхідних умов для проживання та повноцінного розвитку дітей в сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах».
Переглядів: 653 | Додав: РЦСССДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024