Четвер
25.04.2024
02:47
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
RSS
 
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Головна РеєстраціяВхід
»
РОМАНІВСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

         

       ... Читати далі »

Просмотров: 349 | Дата: 01.07.2016

Впродовж  літа Романівським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводиться профілактична акція "Безпечні канікули", яка спрямована на попередження бездоглядності, дитячого травматизму та нещасних випадків з дітьми під час літніх канікул.

В рамках даної акції,   спеціалісти центру відвідують найуразливіші категорії населення, в тому числі сім’ї з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених сімей та сімей військовослужбовців, прийомних сімей, дитячий будинок сімейного типу, з метою обстеження житлово-побутових умов проживання, проведення профілактичних бесід, спрямованих на безпеку поводження влітку.

 

Просмотров: 372 | Дата: 01.07.2016

Батьками не народжуються, ними стають,поступово цьому навчаючись. Коли ми стаємо батьками й збираємося виховувати дітей, багато факторів впливають на те, як ми будемо їх виховувати: це і наше виховання в сім'ї , і наш внутрішній стан, економічний, політичний стан в державі, взаємовідносини між чоловіком і дружною, вплив батьків (бабусь і дідусів). Але головне, що буде впливати, це пам'ять про те, як цих молодих батьків виховували їх батьки.

 

Існує чотири типи виховання

... Читати далі »
Просмотров: 338 | Дата: 24.06.2016

        1 червня працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітали з Міжнародним днем захисту дітей  та закінченням навчального року  учнів Романівської гімназії.

        Також, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Левкович Г.М. та начальник відділу соціальної роботи центру     Ліхова І.П.   з дітьми мовного табору даного навчального закладу провели бесіди на тему «Безпечні канікули» в ході яких  учнів проінформовано про:

&n ... Читати далі »

Просмотров: 364 | Дата: 02.06.2016

 

       У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей.

       Вперше  Міжнародний день захисту дітей був проведений в 1950 році. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетни ... Читати далі »

Просмотров: 369 | Дата: 01.06.2016

           

 

 ВІЗЬМІТЬ ДИТИНУ У РОДИНУ – це не просто гарне гасло… це крик душі кожної дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. На вулиці двадцять перше століття – час нелегкий для всіх. Проте у більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Сирота ж позбавлена цієї життєвої підтримки. Вона самотня, зневірена, пригнічена… У всі часи людство рятувало милосердя та взаємодопомога. Будьмо милосердними! Допомагаймо тим, хто зовсім поряд!

       Кожен з Вас може стати надією для таких дітей. Кожен може врятувати їх від самотності, подарувати віру і радість життя. Треба лише зателефонувати до районного центру соціальних служб для сім’ї, діт ... Читати далі »

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 491 | Дата: 05.05.2016

 

       

     Кожна дитина талановита! Головне — відчути це і підтримати. Тому метою конкурсу є сприяння самореалізації, самовизначення дітей з особливими потребами та формування позитивної мотивації в житті. Діти з особливими потребами – найуразливіша категорія.  Тому метою конкурсу «Повір у себе,  і в тебе повірять інші!» є в першу чергу розвиток, підтримка творчих здібностей дітей з функціональними обмеженнями, самоствердження та реалізаці ... Читати далі »

Просмотров: 720 | Дата: 25.04.2016

          $IMAGE2$

        Щоб привернути увагу громадськості та молоді до  важливого та відповідального процесу як створення лісів, навесні, вже не один рік поспіль, проводиться Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». 

         В рамках акції, представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, учні шкільного лісництва, працівники лісу висадили саджанці дуба звичайного у 43-му кварталі Миропільського лісництва. ... Читати далі »

Просмотров: 413 | Дата: 11.04.2016

   

   23.03.2016  року  на базі  Романівського  відділення  поліції  відбувся  День відкритих  дверей,  в якому  взяли участь діти-сироти, діти, ... Читати далі »

Просмотров: 463 | Дата: 24.03.2016

       

      Сьогодні в Україні налічується близько 100 тисяч дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це діти різного віку – від народження до 18 років. Це хлопчики та дівчатка різного зросту, з різним кольором очей та волосся, різними вподобаннями та мріями – кожен із них є унікальною особистістю. Вони такі різні і водночас схожі прагненням жити в сім’ї, бо лише сім’я здатна задовольнити основні потреби дитини, сприяти її гармонійному розвитку, навчити любити світ і жити у ньому.

      Кожній дитині потрібна родина, тільки в люблячому сімейному оточенні з маленької людини формується повноцінна ... Читати далі »

Просмотров: 394 | Дата: 24.03.2016

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 »
Радимо відвідати

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Пошук


Copyright MyCorp © 2024